MASKINBEARBEJDNING 4.0

 SimpleMill gør professionel maskin-
bearbejdning lettilgængeligt for alle.

FREMTIDENS PRODUKTION

Vaerks' vision er at gøre professionel CNC fræsning langt mere tilgængeligt, så flere kan udnytte potentialet.

Derfor udvikler vi SimpleMill, et komplet Plug&Play system til bearbejdning, med både CNC fræser, opspændingsudstyr, skærende værktøjer og avanceret software som simplificerer og automatiserer arbejdet.

Ved at digitalisere al viden om systemet, kan Vaerks omsætte dine 3D modeller til bearbejdning, så du blot skal følge vejledningen på maskinen.


Research & Development

Ønsker du at fremskynde dine R&D-projekter?

Fleksibel Produktion

Er hurtig fremstilling og omstilling noget i har fokus på?

Lokal Fremstilling

Træt af at vente på at eksterne partnere?

Forskning og Uddannelse

En løsning der hverken kræver uddannelse eller erfaring at benytte.

FRA IDE TIL PRODUKT PÅ REKORDTID

Med SimpleMill kan enhver gå fra idé til fysisk produkt på få timer.

Du slipper for at være afhængig af eksterne partnere, og sparer tid på hverken at lave arbejdstegninger, finde leverandører, vente på forsendelser, og alle de udfordringer der ellers opstår når ideer og viden skal videreformidles.

INTET BEHOV FOR ERFARING

Vaerks CloudCAM omdanner automatisk dine 3D modeller til bearbejdningstrategier, værktøjsbaner og maskinekode, så du hverken behøver at have erfaring eller bruge tid på det. 

Derefter følger du blot den visuelle vejledningen på maskinen, hvorefter opstillingen skannes og sikres mod fejl. Du er derfor sikret en succesfuld produktion hver gang.

PROFESSIONEL KVALITET

Vaerks' udstyr testes i reel produktion, og anvendes dagligt til at fremstille emner. Vi sælger kun produkter og materialer som vi selv kan stå inde for virker.

Gennem indsamling af produktionsdata optimerer vi desuden løbende skæredata og parametre, så du altid opnår den højest mulige kvalitet.

 

TOTAL LEVERANDØR

We only use original parts or parts of equivalent quality. ​We make sure you get the best quality available on the market at the best price. All our interventions are guaranteed for a period of one year.

SIMPLEMILL

Plug&Play Maskinbearbejdning

HIGH-SPEED CNC FRÆSER

Kernen i SimpleMill er Vaerks' CNC-bearbejdningscenter. En high-speed fræser inklusiv både mist og flood kølesystem, trådløst probeudstyr, værktøjsveksler, spånhåndtering og et moderne interface der visualiserer opspænding og betjening i 3D.

500 SKÆRENDE VÆRKTØJ

SimpleMill leveres med et komplet sortiment af 500 skærende værktøjer, der passer til næsten alle opgaver. Den indbyggede værktøjsveksler holder op til 600 værktøjer, så du slipper for manuelt at montere værktøj mellem produktioner.

FLEKSIBEL OPSPÆNDING

SimpleMill indeholder både skruestikke og Vaerks' eget Vacuumate system til hurtig opspænding via vakkuum. Alt udstyr monteres via quick-change system så der hurtigt kan omstilles mellem produktioner.

FORARBEJDEDE MATERIALER

Vaerks leverer Aluminium og POM i høj kvalitet, udskåret i håndterbare størrelser, så du ikke selv skal bruge tid eller have udstyret til dette.

CLOUD CAM

Fordi vi kender alt til SimpleMill systemet, har vi formået at automatisere CAM processen, så du ikke skal være ekspert i at omdanne designs til bearbejdningsstrategier er og værktøjsbaner, og i stedet kan komme hurtigt videre.

ONLINE DASHBOARD

Et online overblik gør det nemt og hurtigt at holde styr på projekter, maskiner, værktøjer og materialer.